Handig op reis: welke reis app is voor jou geschikt?Een smartphone of pill is voor ons onmisbaar op reis. Applications maken het leven voor de reiziger een stukje makkelijker.

De opties zijn echter eindeloos. Zowel on-line als offline. Een goede voorbereiding van je mobiele apparaten is daarom belangrijk.

Iets wat je snel vergeet in alle vertrek pressure. Hieronder zetten we onze 10 favorieten op een rijtje. Reis apps satisfied offline opties. 1 Google Maps en Translate. Voor ons de all time favourite reis app. Deze gebruiken we bijna dagelijks op reis.

Assess VPN app’s usability and user-friendliness.

Wifi is onderweg niet altijd binnen handbereik. En mobiele knowledge jaag je er liever ook niet doorheen. Fulfilled Maps down load je simpel offline kaarten van de omgeving. Zo raak je nooit meer verdwaald! Let op dat het downloaden wel een internetverbinding vereist.

Je kan de app ook gebruiken om een taxi chauffeur te helpen (of controleren!) satisfied navigatie. Werkt tremendous als we in Zuid Amerika een warhoofd treffen die de weg niet kent. Nu ben je klaar voor de taxi chauffeur die joú de weg vraagt. Hoe gek dat ook klinkt. 2 WiFi Finder reis app. Leven zonder web onmogelijk? Dan zul je blij worden van deze reis app.

Achieved de WiFi Finder download je offline kaarten fulfilled wifi hotspots. Netwerken in lodges, cafés, places to eat en andere openbare gelegenheden.

Alles staat er tussen. Handig om verbonden te blijven fulfilled de wereld. Ook wij kunnen haast niet meer zonder. Zelf nieuwe wifi hotspots toevoegen kan ook. Zo assist je elkaar! Let wel weer op de vereiste internetverbinding voor het downloaden van kaarten.

Kosten: sixty seven cent per maand als je ook offline kaarten wilt gebruiken. Nog een fijne onderweg reis application is Spotify (High quality). Als je moe bent van het Netflixen zak je onderuit fulfilled Spotify. Zelfde principe, ditmaal https://www.veepn.co/ voor favoriete playlists. Je snapt het idee inmiddels.

Zo gaat de tijd stukken sneller! Kosten: vanaf €9,ninety nine for each maand (in Nederland). Wist je trouwens dat er speciale slaap playlists zijn? En luisterboeken? Of een playlist fulfilled alleen maar foods tunes? We really like it. 5 XE Currency Converter. TP-Url Deco M4 – Mesh WiFi voor de massa. Door: Stephan Overbeeke08 mei 2019 ten:59. Stephan Overbeeke. De ouderwetse router is op zijn retour, Mesh WiFi oplossingen zijn de toekomst, en fulfilled de Deco M4 maakt TP-Url Mesh WiFi goedkoper dan ooit. Is dit de oplossing waar we op hebben gewacht, of is goedkoop duurkoop?TP-Link Deco M4. Pluspunten Spotgoedkoop voor Mesh Topprestaties in AC1200-klasse Eenvoudige installatie Minpunten Geen VPN of webinterface Beperkt capaciteit. Een korte opfriscursus wat een Mesh WiFi systeem is: een combinatie van meerdere satellieten (entry points), meestal twee of drie, die de WiFi dekking in je huis aanzienlijk vergroten. Ze doen dat zonder (netwerk) bekabeling nodig te hebben. Mesh oplossingen zijn ook eenvoudig te installeren, wat ze feitelijk een ideale manier maken om makkelijk, snel, en zonder dure hulp van buiten je huis en tuin van goed WiFi te voorzien. TP-Link’s interne strijd. Twee jaar op rij is de Deco M5 van TP-Url al de onbetwiste budget koning in onze Mesh roundup waar we alle in Nederland verkochte Mesh oplossingen naast elkaar legden voor een grote vergelijking.

De M5 was al relatief goedkoop en presteerde goed en we vroegen ons af waarom ze een alternatief zouden uitbrengen. Prijsbreken. Wat prestaties betreft bleek de M4 bijna precise dezelfde resultaten neer te zetten dan de M5, achieved verschillen klein genoeg dat je daar in de praktijk niets van gaat merken. Fulfilled 149 euro voor een 3-pack is de Deco M4 echter tientjes dan de M5, en zelfs het goedkoopste Mesh-setje op de markt. Gezien de prestaties weer tot de betere behoren in de klasse tot 250 euro is dat niet alleen objectief knap, maar presenteert de M4 zich overduidelijk als echte spending plan klapper.